Resultados de la búsqueda

Èxit de l’esdeveniment ‘Viu Sant Andreu de Llavaneres’ de Bourgeois Prime

 

Música en viu, regals, una atmosfera festiva i el bon temps que va acompanyar tota la tarda del dissabte 22.

 

Aquestes van ser les claus de l’èxit de l’esdeveniment promogut per la immobiliària Bourgeois Prime, sota el títol ‘Viu Sant Andreu de Llavaneres’. L’acte va tenir lloc en el marc de la Fira de Tardor del municipi a la seu de l’empresa, a l’avinguda Catalunya 2.
Desenes de persones s’hi van acostar per gaudir d’una copa de cava i també per endur-se de regal la «caseta Bourgeois Prime», un retallable de paper perquè tots els infants poguessin construir el seu propi habitatge. Una ‘clown’ va passejar durant tota la tarda pel Passeig Mare de Déu de Montserrat fent riure els assistents a la Fira, amb parades instal·lades al llarg del carrer, i convidant-los a participar a l’esdeveniment de Bourgeois Prime.
Un dels actes més destacats va ser el lliurament dels premis del Concurs de Cuina, patrocinats per la immobiliària. El director general de Bourgeois Prime, Xavier Bourgeois, va entregar el primer premi en l’especialitat de pomes farcides a Carmen Ventura Font, mentre que la millor creació en l’especialitat de bolets va ser de Pilar Conchan. El guardó estava dotat amb 150 euros en metàl·lic.

La música va anar a càrrec de Jarps, un jove duo mataroní de gran projecció, que va amenitzar tota la jornada amb les seves cançons pop acústiques, de melodies molt elaborades, amb ressons de grups clàssics com The Beatles. D’aquesta manera, Bourgeois Prime, la immobiliària especialitzada en la compra, venda, lloguer i administració de propietats exclusives des de 1950, es va sumar a la celebració de la Fira de Tardor i a l’inici de la Festa Major de Llavaneres, esdeveniments dels quals n’és la patrocinadora.

Comparar propiedades